Home Bolig Er du pollenallergiker? Vælg et pollenfilter til dit ventilationsanlæg

Er du pollenallergiker? Vælg et pollenfilter til dit ventilationsanlæg

3040
0
Photo by Pixabay on Pexels.com

Det er rigtigt vigtigt, at man husker at få skiftet filter i sit ventilationsanlæg. For at anlægget har optimal ydeevne, bør man jævnligt udskifte filtret. Det anbefales, at man efterser filteret hver tredje måned, selvom det ikke er sikkert, at det er nødvendigt, at det skiftes så ofte. Dette afhænger af anlæggets placering. Det har eksempelvis stor betydning, hvis anlægget er placeret i en bygning tæt på en trafikeret vej, da filteret så skal udskiftes hyppigere, end hvis bygningen ikke ligger tæt på en trafikeret vej.

Er du allergiker, kan filteret være med til at afhjælpe dine gener

Det kan være svært at finde rundt i, hvilket filter man bør vælge. Filterhuset har et stor udvalg af filtre til alle typer ventilationsanlæg fra Nilan. På siden kan du nemt og hurtigt gennem menuen få en komplet oversigt over, hvilke typer filtre du har mulighed for at bestille ud fra din model og type af anlæg.

I mange danske hjem vælger man typen G4 filter. Denne type filtrerer synligt støv. Er du eller én i din husstand allergisk overfor pollen, kan der dog være fordele i at vælge et filter, som i højere grad fin filtrerer. Som pollenallergiker kan der være en fordel i at vælge et decideret pollenfilter, som kan reducere pollen i luften indendørs. På denne måde skabes et bedre indeklima og dine gener mindskes. Der findes pollenfiltre til alle modeller og typer anlæg.

Er du i tvivl om, hvilket filter du bør vælge, kan du altid kontakte filterhusets kundeservice og derigennem få de rette råd og den rette vejledning, så du sikrer dig, at du vælger det rette filter. Ønsker du blot at klikke filteret hjem selv, kan et godt råd være at måle det gamle filter for at sikre, at det nye filter har de rigtige mål og passer til dit anlæg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here