Home Have Sådan laver du en smuk havesti

Sådan laver du en smuk havesti

2177
0

Hvis du mangler inspiration til at lave en smuk og romantisk havesti, så læs med her. Det er nemlig ikke særlig svært at lave en smuk havesti helt selv.

Vælg havefliser for et smukt look

Havefliser er blevet vildt populære – og det er ikke uden grund. Fliserne er stilrene og enkle, og er nemme at arbejde med. Der er uendelige muligheder for farvevalg og størrelser, så du kan få lige præcis det look du ønsker til din nye havesti. Havefliser giver også mulighed for at planter kan gro uforstyrret imellem dem. Du kan finde et bredt sortiment af havefliser lige her på easy-stone.dk.

Romantiske blomster

For det ultimative romantiske look, kan du plante blomster udenom din havesti. De skønne blå forglemmigej-blomster, vil være helt perfekte til dette formål. Du kan også plante små margueritter imellem fliserne – dette vil også gøre det ekstra romantisk. Og hvis du har valgt havefliser, kan blomsterne gro uforstyrret imellem dem.

Sørg for at resten af haven passer til havestien

En havesti er som kronen på hele værket, men det betyder dog ikke, at resten af din have bare skal stå i forfald. Sørg for at hele din have stråler smukt – ikke bare havestien. Hvis du vil have ekstra fokus på havestien, kan du skabe nogle kontraster mellem havesti og have. Dette kan du f.eks. gøre ved at have én slags blomster omkring havestien, hvorimod der er en anden slags blomster i resten af haven. Dette kræver dog, at forskellen tydeligt kan anes. Det duer f.eks. ikke at du har valgt to slags gule blomster – det skaber nemlig ikke nogen kontrast. Du kan derimod vælge f.eks. at have store gule solsikker stående i haven, og så have margueritter plantet omkring havestien. Dette vil skabe kontrast, men uden at det bliver alt for voldsomt. Hvis du ikke ønsker helt så meget kontrast, kan du med fordel vælge den samme blomst begge steder – men i to forskellige farver der passer sammen.