Home Bolig Tips til brug af gamle paller til boligindretningen

Tips til brug af gamle paller til boligindretningen

1285
0

Hvis du har flyttet fornylig, har du måske nogle paller liggende, som du nu overvejer, om du ikke kan bruge til noget. Paller er blevet in i mange lejligheder og du kan i dag endda købe andre, som har laver møbler af paller.

Der findes flere forskellige slags paller, hvis du ikke er sikker på, hvad det er for en type, du har, så kan du klikke her.

Et flot stuebord

Det mest oplagte er selvfølgelig, at du laver et sofabord ud af dine paller. Det kan man gøre på flere forskelige måder.

Nogle vælger at smide et par paller ovenpå hinanden, alt efter hvor højt de gerne vil have bordet. Det mest almindelige er to paller ovenpå hinanden. Hvis du kun har en palle, er dette ikke en mulighed for dig.

Hvis du ikke har mulighed for flere paller, kan du i stedet overveje at lave et bord ud af den palle. Det gør du ved at lave nogle ben til den. Det kan du gribe an på forskellige måder.

Du kan finde en stor genstand og placere under pallen. Du kan skabe fire ben, som du så sætter fast i de fire hjørner. Det er på samme måde, som du ville lave et almindeligt bord.

Miljørige møbler er blevet in

Du skal ikke være bange for, at du er for sent til festen, når det kommer til at være modebevidst med møbler af paller.

Miljørige møbler er kommet for at blive. Bl.a. af disse årsager:

  • Flere vil ikke være en del af køb- og smidvæk kulturen.
  • Det er populært at skabe sine egne møbler. Masser af gør-det-selv hjemmesider. Selv på dansk kalder mange dem i dag for DIY-projekter.
  • Vi kommer altid til at skulle passe på miljøet.

Vi håber, at du får et flot sofabord ud af dine paller.