Home Elektronik Øget livskvaliteten med et CCT panel

Øget livskvaliteten med et CCT panel

1094
0

De fleste af os er altid på udkig efter, hvordan vi kan få et hjem, der skaber mest mulige livskvalitet. Det er her, at et CCT panel kommer ind i billedet. Det kan skifte farve med lyset i løbet af dagen, så din krop får en mere naturlig døgnrytme.

Lys påvirker os

Der er kommet større fokus på lyset effekt på kroppen de seneste par år, men der er stadigvæk mange, som ikke tænker over, hvor dårligt lys er for vores søvn. Hvis du oplever for stærkt lys om natten, så vil du have svære ved at sove. Selv hvis du har let ved at falde i søvn, vil man kunne se gennem søvnforskning, at din søvn næppe er optimal.

Med et cct panel kan du styre lyset, så det følger rytmen for solen. På den måde kan det få et mere rødligt skær om aftenen og om natten. De fleste, som prøver det, oplever, at de sover langt bedre. Vores krop er ikke bygget til, at der altid er lys, og derfor er det unikt, at du nu kan få løsninger til hjemmet, hvor du begynder at tænke lys ind i din sundhed.

Giver et fantastisk lys

Det bedste ved lyset er, at det giver en rigtig god belysning. Med et CCT panel vil du altid få den bedste belysning. Selvom du dæmper lyset om aftenen, vil du stadigvæk ikke opleve nogle problemer med at kunne se.

Det vil føles naturligt for dig, og det vil virke som om, at du er tilbage i naturen, hvor din krop følger solen i større grad. Det er ikke, fordi du bliver tvunget til at gå i seng med det samme, at solen forsvinder. For du bestemmer selv, hvornår lyset fra et CCT panel skal dæmpes. På den måde giver det fuld kontrol over lyst i dit hjem.