Home Øvrigt indhold Indretningstips til dit hjemmekontor

Indretningstips til dit hjemmekontor

6292
0

Et hjemmekontor kan give en ekstra fleksibilitet i hverdagen, fordi det giver et sted, hvor små og store ting kan ordnes, og samtidig er det sundt for hjernen at have et sted, hvor den ved, at her skal der arbejdes. Mangler du lidt inspiration til indretningen af dit hjemmekontor, så læs med lige her.

  • Kontorstolen skal du højst sandsynligt sidde rigtig mange timer i, så derfor er det også en god investering at købe en i god kvalitet. Selvom du sikkert gerne vil have en stol, der pynter, så tænk først og fremmest i komfort, og så kan du tænke æstetisk på andre områder af hjemmekontoret.
  • Tænk i opbevaringsløsninger, så der roder mindst muligt på dit kontor. Det kan være et skrivebord med skuffer i eller ekstra hylder, hvor du kan placere de ting, du ikke bruger.

Dekorér med det der inspirerer og gør dig glad

  • Omgiv dig, også på dit kontor, med ting, der inspirerer dig. Hvis det er din familie, så stil billeder frem af dem, og hvis du finder et smukt maleri, så hæng det op, så du kan beundre det, mens du arbejder. Her er din mulighed for at gøre kontorpladsen til din egen og for at skabe en hyggelig stemning, så du har lyst til at opholde dig på dit hjemmekontor.
  • Husk også en god lampe, så du har ideel belysning, når du sidder og arbejder. Du kan for eksempel vælge en i din yndlingsfarve, så du bliver i godt humør af at sidde ved din arbejdsplads.
  • Mangler du nye materialer til dit hjemmekontor? Hos PrintDanmark finder du alt, der er værd at eje inden for kontorartikler og helt sikkert også det, du lige står og mangler.
  • Hvis det er muligt, så placér gerne dit hjemmekontor tæt ved et vindue. På den måde får du naturligt lys ind, samtidig med at du hurtigt kan få frisk luft til hjernen ved at åbne vinduet.