Home Have Guide: 5 maskiner til at lette havearbejdet

Guide: 5 maskiner til at lette havearbejdet

1657
0

Som boligejer er der mange forskellige ting, der skal holdes styr på. Én af de ting er din have og andre udendørsarealer, som du skal passe og pleje, hvis den skal se ordentlig ud. Heldigvis kan du gøre arbejdet lidt nemmere med det rette udstyr. Læs med her for at få inspiration.

 

Multibeskærer

I stedet for at købe en masse mindre havemaskiner, kan du investere i en multibeskærer, hvor du kan vælge mellem flere redskaber i samme maskine. Du kan for eksempel finde en multibeskærer, som kan anvendes som buskrydder, græstrimmer og hækkeklipper. Du skal bare skifte mellem det forskellige tilbehør, og så kan du ordne mange forskellige ting i din have ved at bruge den samme maskine.

 

Stennedlægningsfræser

Det kan godt virke som et stort arbejde at skulle så ny græsplæne i din have, fordi jorden skal forberedes grundigt, hvis du vil have et flot resultat. Det kræver mange timer og kræfter, hvis du ikke har det rette udstyr. Heldigvis kan du gøre brug af en stennedlægningsfræser til at fjerne stenene fra den jord, hvor græsset skal sås, så hele processen bliver meget nemmere. Som en ekstra bonus kan du med den rigtige stennedlægningsfræser også lette arbejdet under selve såningen.

 

Robotplæneklipper

De fleste græsplæner skal slås flere gange om måneden, og det er sjældent det mest interessante at bruge tid på. Derfor er der meget hjælp at hente ved at købe en robotplæneklipper, så du kan klare arbejdet helt uden at få sved på panden. Som boligejer vil du få stor glæde af at investere i en robotplæneklipper, og du kan være sikker på, at den vil spare dig for meget tid og arbejde.

 

Løvsuger

Din have ser ikke særligt spændende ud, når visne blade og små grene ligger spredt ud over hele jorden. Derfor vil du kunne forbedre din haves udtryk med flere længder, hvis du bruger en løvsuger til at samle haveaffaldet op. Du kan også bruge løvsugeren, efter du har slået græs og gerne vil have det slåede græs fjernet fra plænen så hurtigt som muligt.

 

Kompostkværn

Med en kompostkværn undgår du at skulle tage turen til genbrugspladsen, hver gang du har arbejdet i din have. En kompostkværn hjælper dig nemlig med at slippe af med det haveaffald, der opstår, når du enten har klippet hækken, slået græsset eller noget helt tredje. Når du kværner dit haveaffald, kan du efterfølgende bruge det som kompost eller gødning i din have.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here