Home Øvrigt indhold Giv dine smykker nyt liv

Giv dine smykker nyt liv

2377
0

For mange er et smykke noget specielt. Et smykke siger noget om den person, der bærer det, og derfor giver det mening at bruge ekstra kræfter på at finde den helt rigtige halskæde eller ring, der siger noget om din personlighed og komplimenterer resten af dit outfit.

Leder du efter det helt rigtige smykke til dig selv eller til en gave, tænker man typisk på en klassisk guldsmed. Der er dog et kæmpe udvalg af antikke smykker, der ofte har meget mere karakter og en skjult historie bag sig. Har du derimod nogle smykker du aldrig eller sjældent bærer, har du mulighed for at få dine smykker vurderet. Hos Lauritz.com er der eksperter i at vurdere værdien af diverse antikviteter bl.a. smykker, og du kan altid få en vurdering ganske gratis.

Sådan får du vurderet dine smykker

For at få vurderet værdien af et smykke skal du:

  • Oprette en bruger
  • Beskrive hvad du ønsker at få vurderet
  • Uploade et billede af genstanden
  • Modtage en vurdering inden for 3 dage

Du kan med fordel hente Lauritz.com’s app, hvor du ligeledes kan få en vurdering. Ønsker du at sælge dit smykke, er der et sælgersalær på 15% af budprisen og 150 kr. i hammerslagsgebyr. Dette dækker udgifter for registrering, fotografering og internetvisning i aktionsperioden, der typisk varer 5 dage.

Vurderingen sker efter forventning om varens endelige salgspris. Vurderingen er subjektiv, men med mange års erfaring er det altid en kvalificeret værdiansættelse. Markedsprisen besluttes til slut af køberen, og priserne svinger derfor også. Der modtages kun varer i en god stand med en forventet hammerslagspris på minimum 800 kr. Så vil du gerne give dine smykker nyt liv og samtidig få en fornuftig indtjening, skal du bare få dem på aktion hos Lauritz.com, så en anden person kan få glæde af smykkerne.