Home Bolig Hvad koster et nyt gulv?

Hvad koster et nyt gulv?

2216
0

Er du på udkig efter et nyt gulv, og synes du det er lidt af en jungle at finde ud af alle de forskellige priser, så kan du med fordel klikke ind på FlotteGulve.dk

FlotteGulve.dk har prisgaranti på deres gulve, hvilket kan være med til at skabe en vis trygehed, når man skal ud at købet et nyt gulv. Det kan ofte være svært at gennemskue priserne og det kan være en langsommelig proces at klikke sig rundt fra side til side og sammeligne. Ingen af os ønsker at betale for meget for noget, og et nyt gulv er ofte en stor investering, så derfor kan der også være mange penge at spare.

Forskellige priser på gulve

Priser på gulve, svinger utrolig meget, da det afhænger af hvilket type gulv man ønsker. Vil du have tæpper eller sildebensparket, laminat eller vinyl? Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg inden for alle typer af gulve, og personalet er meget hjælpsomme med at hjælpe og rådgive, så du finder det helt rigtige gulv, som passer til dig. FlotteGulve.dk har også 3 afdelinger i 3 forskellige byer, så hvis man gerne vil ud og se gulvene i virkeligheden fremfor på nettet, så er der også rig mulighed for det.

Montering af dit nye gulv

En anden faktor der spiller ind, når man snakker om priser på gulve, er selve monteringen. Prisen for monteringen kommer oven i prisen på guvet, og ofte tager de forskellige gulvmomtører en fast pris pr m2. Dette er noget man selv aftaler med gulvmontøren eller forhandleren, hvis monteringen købes gennem dem. Ofte er gulvene lavet så smarte, at man selv kan lægge dem og herved sparer du penge for selve nedlægningen.

Hænger pris og kvalitet sammen?

For det meste hænger pris og kvalitet sammen, og det gør det også når det gælder gulvbelægning. Hos FlotteGulve.dk er de ofte billigere end mange andre gulvbutikker, da de selv har stort lager og herved springer mellemleddet over. Dette giver mulighed for en bedre pris til forbrugerne. Samtidig er der ikke gået på kompromis med kvaliteten

Der er klart forskel i prisen på et laminatgulv der kun er beregnet til at holde et par år og et hvor der er 20 års garanti på gennemslid. Det handler ofte om hvad du som forbruger forventer dit gulv skal kunne holde til, og hvor i huset det skal lægges.

Er du i tvivl om hvilken type gulv der er bedst til dig, og det du skal bruge det til, så spørg dig endelig frem, så du får det helt rigtige gulv til den helt rigtige pris.