Home Bolig Nyt tag? Bliv klogere her

Nyt tag? Bliv klogere her

2806
0

Tidens tand sætter spor – også på dit hus. Som årene går, slides dit hjem ned. Dit tag er ingen undtagelse. Men hvordan ved man, at taget skal skiftes? Og hvilken type tag skal man dog vælge? Læs mere nedenfor, og bliv klogere på om du skal overveje at skifte dit tag, samt hvilke fordele det kan medføre.

Hvornår skal taget skiftes?

Der kan være mange forskellige grunde til, at du vælger at få repareret eller skiftet dit tag. Her er flere gode grunde til, at du måske skal overveje at få dit tag skiftet.

  1. Skader på taget– hvis dit tag har taget skade, hvad enten det er pga. uvejr eller bare slitage, så er det med at få skiftet taget. For hvis taget ikke skiftes eller repareres, kan du risikere at få fugtskader i resten af huset, og dette kan ende med at blive en ubehagelig ekstraudgift.
  2. Øg værdien af dit hjem– et nyt tag kan være med til at øge dit hjems værdi. Skal du f.eks. sælge dit hus eller fraflytte det, så kan et nyt tag hjælpe med at give huset et bedre look og dermed et bedre indtryk hos en potentiel køber.
  3. Nye tegl sparer penge– der kan være penge at spare ved at skifte typen af tegl på dit tag. Er dit tag bygget med gamle tegl, eller skal det bare skiftes, kan det være en fordel af skifte til en ny og billigere type tegl.

Hvad type tag skal du vælge?

Ved montering af nyt tag, skal du være opmærksom, på de mange muligheder du har. Der er nemlig fordele ved de forskellige typer tegl.
Tegl har f.eks. lang levetid (50-70 år), men kan være dyrt at lægge. Stålplader eller tagpap har kortere levetid (40-50 år og 20-50 år), men er betydeligt billigere at lægge. Det er derfor vigtigt, at du undersøger hvilken type tag, der passer bedst til netop dig.

Du kan få mere information om nyt tag på https://www.dansktagbyg.dk/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here