Home Bolig Sådan undgår du dårlige områder, når du investerer i et forældrekøb

Sådan undgår du dårlige områder, når du investerer i et forældrekøb

1275
0

Du kender det måske: Efter timer på computeren med adskillige faner med ejendomsmæglerhjemmesider åbne finder du endelig en lejlighed, der både passer til dit budget, er i god stand og ikke har samme størrelse som et skur. Desværre bliver du grumt overrasket, når du møder op til åbent hus. Området viser sig at være utilgængeligt med offentlig transport, uden indkøbsmuligheder, eller måske er det endda kendt for at være enormt kriminelt. Desværre er den slags ofte meget svært at bedømme, før man selv står i området. Dog findes der råd for dette, så du undgår at spilde din tid.

 

Rådgivning med dit bedste i sinde

Selvom der findes mange ejendomsmæglersynonymer, der skal dække over lejlighedsskavanker, kan det betale sig at have en ejendomsmægler på sin side, når man kigger på forældrekøb. Der findes firmaer bestående af ejendomsmæglere og revisorer, der kan give dig dybdegående rådgivning, når du investerer i et forældrekøb. Disse kan ansættes med det formål at guide dig til det bedste valg af lejlighed, så du f.eks. på forhånd kender fordelene og ulemperne ved de lejligheder, du kigger på, og derfor ikke behøver spilde tid på lejligheder med dårlig beliggenhed. Når du og din partner har fundet en lejlighed, I finder passende for jeres barn, kan et rådgivningsfirma desuden hjælpe jer med andre ting, såsom at fastsætte en husleje osv.

 

Spar tid og transport

Den største fordel ved at have en erfaren rådgiver er, om muligt, at du sparer meget af den tid, du skulle have brugt på at kigge ind i en skærm, rejse frem og tilbage til åbent hus-arrangementer samt planlægge alle de økonomiske aspekter af forældrekøbet. I stedet kan du nyde de sidste måneder, dit barn bor hjemme, og være hundrede procent sikker på, at de har et godt og sikkert hjem i fremtiden.