Home Bolig Udskift cigaretterne og bliver mere tryg i hjemmet

Udskift cigaretterne og bliver mere tryg i hjemmet

1493
0

Er du en af de mange, der altid er bekymret, når du forlader dit hjem og kan bruge mange minutter på at tænke på, om du fik slukket for strygejernet, lukket vinduet og pustet lysene ud? Og er du samtidig ryger? Så er du bestemt ikke alene. Og tanken om, hvorvidt de to ting er modstridende, har sikkert også strejfet dig. For det med at ryge kan foruden den sundhedsmæssige skade også udgøre en fare i hjemmet, hvis for eksempel en cigaret ikke bliver slukket forsvarligt. Og det kan have nogle slemme konsekvenser. Derfor bør du måske tage et kig på fordelene ved e-cigaretter.

 

Når en cigaret kan forvolde skade

Vi ved alle sammen, hvor skadeligt det er at ryge. Især når det kommer til vores generelle sundhed, men faktisk kan det også være skadeligt i forhold til det hjem, som man bor i. Det er nemlig meget let at blot smide en cigaret fra sig og gå fra stedet. Og i værste tilfælde kan der i tørt vejr ske uheld, hvis ikke en cigaret bliver slukket forsvarligt. Det kan i sidste ende gå ud over ens hjem, som måske bliver udsat for en slem brand – blot på grund af en cigaret. Og det er ikke optimalt.

 

Prøv e-cigaretter

Derfor kan det være, at du bør kvitte dine cigaretter og i stedet skifte dem ud med de meget mere sikre e-cigaretter. Dem skal du nemlig ikke tænke på at slukke på samme måde, og du kan blot putte din e-cigaret i lommen, når du er færdig med den. På den måde skal du ikke bruge mange bekymrede minutter på at forsøge at huske, om du fik trådt på din cigaret, inden du forlod dit hus. Du skal derfor ikke være bekymret for de varme sommerdage og den fare, som ilden kan udgøre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here