Home Bolig Den fantastisk funktionelle sovesofa

Den fantastisk funktionelle sovesofa

2616
0

En sovesofa er indkapslingen af multifunktionalitet, og den kan næsten sidestilles med superhelte: sofa om dagen – seng om natten. Sovesofaen kommer dig således til undsætning i dagtimerne, som en almindelig sofa og ligeledes i nattetimerne i forbindelse med overnattende gæster. Mange af de sovesofaer, der produceres i dag, har så højt et komfortniveau, at du også sagtens selv kan bruge den som primær seng. Hvis du påtænker at investere i en ny af slagsen, kan du følge linket her og finde et stort sortiment af sovesofaer. Samtidig kan du læse med herunder, hvis du vil have et lidt større overblik i forbindelse med købet.

 

Nyttig viden

En sovesofa er kendetegnet ved at være en udtrækkelig sofa, som kan tilbyde 1-2 ekstra sovepladser (så langt, så godt). Nogle boligejere kan måske frygte, at sovesofaen kan fremstå lidt som et monstrum og fylde lidt for meget i rummet. Tværtimod designes de fleste sovesofaer i dag, så det er svært for andre at se forskel på en sovesofa og en almindelig sofa. Sovesofaen er i realiteten pladsbesparende, da du får både seng og sofa i ét, og samtidig produceres mange sovesofaer med ekstra opbevaringsplads, som du kan gøre brug af – bl.a. i forbindelse med dyner og puder.

 

Hvilken sofa skal jeg vælge?

Sovesofaerne fremstilles i adskillige udgaver, så du bør i første omgang overveje dine behov ift. sofaens tiltænkte brug. Kravene afhænger således af, om den skal placeres i gæsteværelset, stuen eller børneværelset. Hvis du/I selv skal benytte den som seng, er det naturligvis vigtigt, at den er så komfortabel som muligt (gerne udstyret med pocket-fjedring). Du bør også overveje materiale og stofkvalitet samt et brugervenligt og funktionelt design, som du ikke skal bøvle med sent på aftenen. Sofaen har også indflydelse på rummets visuelle udtryk, så det er også fordelagtigt at udvælge en sovesofa, der er med til at skabe æstetisk overensstemmelse i hjemmet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here