Home Bolig Sådan får du et mere energivenligt hus

Sådan får du et mere energivenligt hus

1726
0
Photo by Pixabay on Pexels.com

Hvis du gerne vil spare penge på den lange bane og samtidig skal renovere eller investere i dit hus, er det en god idé at tænke i energivenlige løsninger. De energivenlige løsninger kan både spare dig for mange penge i fremtiden, øge komforten i dit hus og sikre en højere salgspris i fremtiden. Læs med her og få 5 tips til hvordan du får et mere energivenligt hus.

 1. Efterisoler
  De fleste ældre huse er lavet med dårlig isolering, som gør, at meget af varmen siver direkte ud. I dag findes der heldigvis en masse hurtige og billige metoder til at efterisolere. Du kan bl.a. bruge hulmursisolering, loftisolering eller isolering af gulve.
 2. Installer solceller
  At installere solceller på taget kan spare dig for mange penge i fremtiden på elregningen. Med et godt tilhørerende batteri kan du blive næsten selvforsynende og/eller bidrage til mere bæredygtig strøm i hele el-nettet. Find billige solceller her.
 3. Skift vinduer
  Hvis det trækker foran dine vinduer eller stearinlyset blafrer, er det et tegn på, at dine vinduer er for utætte. Utætte vinduer gør, ligesom dårlig isolering, at varmen slipper ud, og der bliver fugtigt i hjemmet. Det er ikke kun dårligt for din varmeregning og miljøet, men kan også føre til fugt-relaterede skader. Nye karme og vinduer kan sikre et bedre indeklima og holde på varmen. Moderne energiruder holder på varmen, har færre samlinger og lader endda solens varme slippe ind udefra.
 4. Skift tag
  Hvis din varmeregning er unødvendig høj, eller din bolig er kold, kan det være taget, den er galt med. Ind imellem trænger taget til at blive udskiftet. Alt efter hvilken type tag du har på dit hus, kan der gå fra 15-100 år imellem, at det skal skiftes.
 5. Kig på din varmekilde
  Der findes efterhånden mange energivenlige alternativer til at varme sin bolig op. Det kan være jordvarme, en varmepumpe eller fjernvarme.

 

 

anker: billige solceller

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here