Home Have Tips til den gode havefest

Tips til den gode havefest

2508
0

En god gammeldags sommerfest er altid et stort hit. Det er den bedste måde at få det meste ud af sommerens varme vejr. Det er bare med at få inviteret dine nærmeste, og ellers komme i gang med planlægningen. Hvis du gerne være sikker på en succesfuld aften, så kræver det at du lægger nogle kræfter i planlægningsprocessen.

Skab nogle hyggelige rammer

Når du skal holde en havefest, behøves du heldigvis ikke bruge tid på at finde en lokation for din fest, det er selvsagt. Du skal derimod bruge noget tid på, at sørge for nogle hyggelige rammer for din fest, så du er sikker på en rar stemning. Et godt tip er at sørge for en masse grønt og blomster i haven, vi mennesker bliver glade af at kigge på grønt og ikke mindst naturen.

Du kan derudover overveje at opsætte noget hyggelig belysning i din have. Der er ikke noget som hyggelig belysning, når mørket begynder at lægge sig. Du kan med fordel overveje at opsætte noget lys i nogle træer ved brug af lyskabler og alternativt kan du sørge for en masse levende lys til bordene.

Sørg for is brydning-aktiviteter

Alt afhængigt af hvem du inviterer til din havefest, så kan det være en fordel, at sørge for nogle lege, som ryster dit selskab sammen. Det er ærgerligt, når folk deler sig i grupper til fester, og kun taler med dem de kender og ikke de resterende gæster. Hvis du sørger for nogle lege og aktiviteter, hvor det er påkrævet, at man kommunikerer med hinanden, sikrer du at alle er tvunget til at tale med hinanden, hvormed du kan bryde de små grupper.

Hvis du har plads til det i din have, så er rundbold ofte en stor succes. Alternativt kan du planlægge at selskabet skal lege gæt og grimasser, det er en rigtig populær icebreaker aktivitet.

Sørg for det praktiske

Udover alt det sjove, så skal du også have styr på alt det praktiske. Du skal have styr på siddepladser til alle dine gæster, noget pynt, og ikke mindst mad til dine gæster.

Det er et kæmpe hit og oplagt, at du tager din grill i brug til havefesten. Der er ikke noget som skaber en bedre hygge-stemning end en grill under åben himmel. Derudover er mad som bliver tilberedt på en grill ganske unikt, og får en helt speciel smag. Hvis ikke du er indehaver af de helt store madkundskaber, så er grillen din bedste ven. Hvis blot du sørger for nogle bøffer, så kan du med fordel servere burgere for dine gæster. Det er let og det er et rigtigt sommerhit.

Når du har styr på hele planlægningen, så er det bare med at byde dine gæster en varm velkomst, og ellers nyde aftenen med en masse hygge og lækre cocktails. Det er en god ide ikke at indtage alt for meget alkohol, så der bliver behov for at tage din fremtidsfuldmagt i brug. Du skal gerne kunne sørge for dine gæster, som vært, har du et ansvar for dine gæster.